Привітання

19.04.2019 11:47

    Правління Кримінологічної асоціації України вітає курсанта 2 курсу факультету № 1 Расторгуєву Наталю та її наукового керівника – викладача кафедри кримінального права і кримінології факультету № 1 Шевчук Тетяну з перемогою у І турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Кримінальне право та кримінологія; кримінально-виконавче право» та виходом у ІІ тур цього змагання.

    За підсумками I етапу (рецензування) ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Кримінальне право та кримінологія; кримінально-виконавче право» робота Расторгуєвої Н.О. за темою : «Кіберзлочинність в Україні: кримінологічна характеристика та протидія» зайняла перше місце в рейтинговому списку учасників (80 балів).

    18 квітня 2019 року на базі Університету державної фіскальної служби України у м. Ірпені Київської області. було проведено підсумкову науково-практичну конференцію. Для участі у конкурсі до університету прибули 39 учасників з 21 закладу вищої освіти України, які представили до розгляду Галузевій комісії 35 наукових робіт.
    Кожен учасник конференції повинен був підготувати наукову доповідь (до 10 хв.) із використанням презентації і в процесі дискусії захистити результати своєї роботи.
    За результатами роботи конференції було видано збірник тез доповідей учасників. 

Офіційний сайт Університету державної фіскальної служби України