З ЮВІЛЕЄМ!

28.04.2016 00:28

Шановний Вікторе Миколайовичу та увесь колектив Донецького юридичного інституту МВС України!
 
    Від президії Кримінологічної асоціації України прийміть найщиріші вітання з нагоди Ювілею навчального закладу – 55 річчя з дня заснування Донецького юридичного інституту МВС України.
    Цей час засвідчив, що Ваш навчальний заклад здатен на великі звершення. Уся країна спостерігає за тим, як у непростій та складній ситуації день за днем Ви примножуєте традиції відомчої освіти, науково-дослідної роботи, розвиваєте матеріально-технічну базу. Ваші студенти, курсанти та працівники – це гідний приклад самовідданості та патріотизму.
    За довгі роки нашої співпраці вчені інституту на чолі з Віктором Миколайовичем Бесчастним зробили гідний внесок у розвиток кримінологічної науки. Завдяки надійним партнерським відносинам нам вдалось розробити низку спільних видань з проблем кримінології, кримінального та кримінально-виконавчого права,  підготувати докторів та кандидатів юридичних наук. 
    У цей знаменний для усієї правоохоронної системи день, бажаємо колективу Донецького юридичного інституту подальшого зростання та нових звершень. З ЮВІЛЕЄМ! 
 
Президія Кримінологічної асоціації України